Patrubány Miklós és Duray Miklós prágai beszéde Esterházy János rehabilitálásáért


Amint arról már hírt adtunk, június 27-én, a prágai Magyar Kulturális Központban a „Visszaadni Esterházy Jánosnak becsületét" című, nemzetközi tudományos konferenciára került sor. Alább közzétesszük Patrubány Miklós és Duray Miklós ott elhangzott beszédének teljes felvételét.

 

 

Ugyancsak közzétesszük Dr. Kocsis László Attila, a rendezvény főszervezője, a csehországi Coexistencia – Együttélés politikai mozgalom magyar nemzeti tagozatának elnöke megnyitó beszédét, amely cseh nyelven hangzott el. A szinkrontolmács hangja csak a 6:30-től kezdve hallatszik. Sajnáljuk a hanghibát. A felvételt elsősorban a pontos dokumentálás szándékával osztottuk meg a világhálón.

 

Dr. Kocsis László Attila megnyitó beszéde ide kattintva tekinthető meg.

 

Patrubány Miklós: Esterházy János bűnösségének további

fenntartása, a magyarság egésze elleni vád

 

Duray MiklósEsterházy János becsületébe mindmáig belegázolnak

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8685/150706

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.