Jótékonysági hangverseny a kolozsvári Árpád-házi Szent Erzsébet Otthon javára


Május 16-án, szombaton este 6 órakor a Kölcsey-díjas Belvárosi Vegyeskar jótékonysági hangversenyt ad a Kolozsváron felépült, de még befejezetlen Árpád-házi Szent Erzsébet Otthon javára.  Az egyórás hangverseny után ráadásként fellép a budakeszi Csillagszemű népi táncegyüttes. A belépőjegyek az MVSZ Magyarok Háza portáján minden nap 8-20 óra között megvásárolhatók (elővételben 1500 Ft, a koncert napján 2000 Ft).

 

 

 

Korábbi híradásaink a Kolozsváron felépült Árpád-házi Szent Erzsébet Otthonról:

 

Gyűjtés a Kolozsváron felépült Árpád-házi Szent Erzsébet otthon javára

 

Árpád-házi Szent Erzsébet Napok Kolozsváron  

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8612it/150509

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.