Horváth István Torontóból Dr. Horváth István védelmében - Hazugsággal a jó ügyért?


Amint arról El a kezekkel Dr. Horváth Istvántól! című közleményünkben hírt adtunk, az ügyészség vádat emelt az anti-koleszterin antitestét feltaláló kutató ellen. A Fővárosi Törvényszéken lezajlott a büntetőper első tárgyalása, amelyről a Hun Tv felvételt közölt (itt megtekinthető). Közben sorra érkeznek a Dr. Horváth István által feltalált gyógyszerrel kezeltek nyíltan kiálló levelei. Horváth István Nimród, Torontóból vall a tudós professzor gyógyszerének jótékony hatásáról, és a mai magyarországi szomorú valóságba illő javaslattal él…

 

 

 

Kedves Magyar Döntéshozó, Ítélethozó, Gazdasági és Pénzügyi Hatóságok!

 

Aki elítéli Dr. Horváth István feltaláló professzort az nem érti, vagy befolyásolva, nem akarja érteni az ügy politikai, nemzetgazdasági, népegészségügyi jelentőségét. Miután a professzor feltalálta a mesterséges vért, ugyanúgy feltalálta a koleszterin szérumot, amelynek hatása vitathatatlan.

 

Egy rövid és egyszerű bizonyítás: a házamig az utcaszintről 28 lépcső vezet, majd a három szint, meg a pince, hátsó kert összevetett lépcsőszáma 86. A korral jár, hogy egy idő után már csak módjával, komótosan közlekedtem a lépcsőkön. Amióta végigcsináltam Dr. Horváth István professzor koleszterin kúráját –  nemsoká négy éve –, ismét kettesével veszem a lépcsőket, de ha sietek akkor még hármasával is. Megváltozott a életem minősége, minden szempontból.

 

Utógondolat: tudjuk, hogy a gyógyszeripar  tulajdonosai – annak a 300 családnak egynéhánya – uralják a világvezetést és a kormányokat. Miért nem veszik számításba, hogy milyen sok nemzeti hasznot hozna Dr. Horváth István professzor találmányának értékesítése? Ettől az eszmétől vezérelve, miért nem keresnek kiskapukat az ország és a világ hasznára, elkeresztelve akárminek? Olyan sok jótékony hatása van, hát ki kell választani a jelentéktelenebbet és azt sulykolni. Otthon, ahol olyan nagy hazugok vannak mint gyurcsány, miért olyan nagy dolog ez? Amikor ekkora a tét, ezért érdemes lenne még egyet hazudni…

 

                                                                       Szeretetteljes üdvözlettel Horváth István Nimród

 

MVSZ Sajtószolgálat

8616/150501

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.