Dr. Horváth István védelmében - Fodor Jenő Franciaországból


Amint arról El a kezekkel Dr. Horváth Istvántól! című közleményünkben hírt adtunk, az ügyészség vádat emelt az anti-koleszterin antitestét feltaláló kutató ellen. A Fővárosi Törvényszéken lezajlott a büntetőper első tárgyalása, amelyről a Hun Tv felvételt közölt (itt megtekinthető). Közben sorra érkeznek a Dr. Horváth István által feltalált gyógyszerrel kezeltek nyíltan kiálló levelei. Az alábbiakban Fodor Jenő levelét közöljük Franciaországból.

 

 

 

Úgy érzem én is, mint Horváth professzor úr egyik volt paciense meg kell szólalnom, mert a doktor úr bajban van. Nem csak Horváth professzor van bajban, az egész magyarsággal baj van. Úgy szoktam fogalmazni, hogy van egy nemzetközi komplicitás a magyarok ellen. A trianoni békeparanccsal kb. annyi magyar került idegen, de mondhatnám ellenséges fennhatóság alá, mint Dánia lakossága együttvéve. Soha senkit nem érdekelt az elszakított területek magyarságának szomorú sorsa, pedig a békeparancs erről is szól. A magyarokat viszont állandóan antiszemitázzák, kirekesztőknek, ultranacionalistáknak, és még Isten  tudja miknek nem bélyegzik meg. A Horváth professzor úr elleni támadás csak egy része  a magyarok elleni támadásnak. Ennek célja van: vágd le a gondolkodó fejeket és uralkodhatsz a nemzet fölött. A modern korban már láttunk olyant, hogy ellehetetlenítették az értelmiségieket. Ennek vagyunk tanúi nap mint nap. Ezért akarják ellehetetleníteni Horváth professzor urat is, ezért nem kapott szponzort a vízzel működő motor, a cserepekből összerakott napelem és mindnyájatok tudna legalább egy példát felhozni. Az ángyánok és morvaikrisztinák  csak jeltüzek a magyar rónákon és közben szépen palesztinaiasodunk.

 

Horváth professzor módszerét nem kell nekem, egyszerű, hétköznapi embernek bizonyítanom (Úr Isten, hova jutott az emberiség! ), de ha már itt tartunk: a második infarktus, 5 sztent és a vele járó kellemetlenségek után én is megkerestem Horváth professzort. Egy külvárosi rendelőben fogadott, az volt az érzésem, hogy félt, mint akit üldöznek. Bevallom, fényes klinikát képzeltem el, mint a nyugati országokban hasonló esetekben. Az eredmény az lett, hogy utána 72 évesen még síeltem az Alpokban…

 

Dr. Horváth professzor esete emlékeztet Galilei esetére. Történelmi esemény fölött ítélkeznek, de jelen esetben nem papok, hanem: sztalinisták, trockisták, martinschultzok, ceausescuk, gyurcsányferencek, rákosimátyások… És vajon kinek a rendszerében állítják bíróság elé a professzort? A válasz az előző sor folytatásában van: orbánviktorok.

 

Egy erdélyi faluban hallottam a következő mondást: „mindig jobbat várunk, és egyre rosszabbat ád az Isten." Reméljük, hogy ennek is vége lesz. Én hiszek benne és higgyük együtt.

 

Velünk az Isten!                                                                                             

 

Fodor Jenő     

Franciaország 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8654/150522

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.