Szt.László-MTA: A magyar nemzet - Dr. Zétényi Zsolttal beszélget Dr. Boór Ferenc


A Szent László Magyarságtudományi Akadémia új előadássorozata – A magyar nemzet című tantárgy, 3. sorozat legközelebbi előadása április 20-án, hétfőn, 19 órakor kezdődik az MVSZ-székházban (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.).

 

 

 

Ha hétfő, akkor Szent László Akadémia este 7 órától

Eszmecsere a magyar nemzet meghatározásáról
Dr. Boór Ferenc beszélgetőtársa Dr. Zétényi Zsolt alkotmányjogász

a Magyarok Házában
(Budapest, Semmelweis u. 1-3., Bartók-terem)

követhető a világhálón is, ide kattintva.

a felvételek utólag is megtekinthetők: YoutubeMVSZ

 

A magyar nemzet új meghatározásához Dr. Zétényi Zsolt  világkongresszusi előadása is hozzájárult. Az ő ott előadott dolgozatából származik a meghatározás 4.2. paragrafusának 3. bekezdése – a magyar alkotmányosság öt alapelve. A magyar nemzet új meghatározásának teljes szövege ide kattintva olvasható:  A magyar nemzet.

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8597/150418

 

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.