Szt.László-MTA - Szerda, 18 óra: Drábik János előadása - Hogyan jött létre a pénzuralmi világrend?


Szerdán, január 28-án, este 6 órakor kezdődik az MVSZ  – Magyarok Házában, a Szent László Magyarságtudományi Akadémián, Dr. Drábik János, a Szt. László-MTA elnöke tantárgya keretében szervezett előadás-sorozat  – Uzsoracivilizációból a harmonikus világrend felé első része, melynek címe: Hogyan jött létre a pénzuralmi világrend?

 

A második félévben ennek a tantárgynak valamennyi – összesen nyolc – előadását, Dr. Drábik János tartja, kéthetente, szerdánként.

 

Az előadást az érdeklődők a világhálón is megtekinthetik, ide kattintva.

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8510/150126

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.