Buzánszky Jenőre emlékezünk – Január 30-án helyezik öröknyugalomra

A Magyarok Világszövetsége is búcsúzik Buzánszky Jenőtől (1925-2015), az Aranycsapat utolsóként távozó tagjától, a legendás jobbhátvédtől, a nagy magyar hazafitól, a példásan szerény embertől. Január 30-án, 13 órakor helyezik végső nyugalomra a budapesti Szent István Bazilikában. Alább látható képsorunk a Tóth Kálmán által hozzánk küldött videóból készült, amely teljes egészében megtekinthető, ide vagy a képekre kattintva.

 

A Helsinki Olimpia (1952) győztes csapata – Jobbról az első Buzánszky Jenő

A híres hátvédsor, balról: Buzánszky, Lóránt és Lantos

 

MVSZ Sajtószolgálat

8531/150118

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.