Petőfiért! – DVD: Petőfi a segesvári csatában NEM HALT MEG! – Hősök tere, 2014. július 31.


DVD-n jelent meg az MVSZ által 2014. július 31-én Budapesten, Petőfi Sándor fehéregyházi eltűnésének 165. évfordulóján a Hősök terén rendezett figyelemfelkeltő, emlékező nagygyűlésről. Ára: 1500 Ft.

 

A DVD az MVSZ székházában megvásárolható.

(Az MVSZ tagjainak 30%-os karácsonyi kedvezmény jár.)

 

Tartalom:

1. Történelmi szín Petőfi életének letagadott részleteiről, Dráfi Mátyás rendezésében

2. Az Örökség zenekar aznapi koncertje

3. Az elhangzott beszédek. (Drábik János: Az igazság fontosabb a hasznos mítosznál és a szép legendánál, Kiss Endre József: Kegyeletadás Petőfi Sándor hamvainak, Fuksz Sándor: Segíts, hogy lemossuk a gyalázatot, Patrubány Miklós: Itt nyugodjék Petőfi Sándor (1823-1856), a nemzet hőse)

 

Emlékeztető (kattintson):

Videó-klipp és plakát a július 31-i megmozdulásról

 

 

 

 

 

 

 

Az MVSZ székházában szép karácsonyi ajándékként megvásárolható a PETŐFI-ALBUM is, amelynek a Petőfi Sándornak való hódolat jegyében eddig több részletét közöltük. (Petőfi gyermek- és diákkora: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész és 9. rész, Petőfi és a színészet: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész és 9. rész, Petőfi a dicsőség útján: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész és 7. rész)

 

 

Bankszámla, részletek és vásárlási információ itt.

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8478/141201

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (MVSZ Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.