Kolozsváron és Nagyváradon is bemutatják Dr. Mandics György könyvét az elveszett magyar rováskrónikákról

Dr. Mandics György az elveszett magyar rováskrónikákról tart előadást – könyvbemutatóval egybekötve – december 10-én, szerdán 18 órakor Kolozsváron, a Bulgakov Kávéházban, december 11-én, csütörtökön 13 órakor pedig Nagyváradon, a Lorántffy Zsuzsanna Gimnáziumban.

 Korábban írtuk:

Az elveszett magyar kódexekről tájékoztatta az MVSZ Elnökségét Dr. Mandics György - Ma könyvbemutató lesz

  MVSZ Sajtószolgálat

8496/141209

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 „A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (MVSZ Alapszabály)

 A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.