Újra együtt! - Nagygyűlés egy erős nemzetért a Kossuth téren


2014. december 5-én, pénteken, 16 óra 30 perckor nagygyűlést tartunk a Kossuth téren egy erős, önrendelkező magyar nemzetért.

 

2004. december 5-e a maga tragikus kicsengésével, de egyben a magyar nemzet egysége ügyének megoldást adó felvetésével, kitörölhetetlenül bevéste magát a magyar nemzet Trianon utáni történetébe.

 

„2004. december 5-én új korszak kezdődött a magyarság életében" – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Duna TV-ben, 2010-ben.

 

„December 5-én a magyar emberek többsége igennel szavazott, és az ő politikai akaratuk természetes küldetést és kötelezettséget jelent számunkra, hogy ennek a politikai akaratnak megfelelően is ezt a törvényt meghozzuk" – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az Országgyűlésben 2010-ben, az állampolgársági törvény indoklása során.

 

10 év elteltével a Kossuth térre hívunk mindenkit, aki megszenvedte, aki felismerte, és aki meg nem tagadta 2004. december 5-ét.

 

A Magyarok Világszövetsége

 

MVSZ Sajtószolgálat

8467/141124

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot."

(MVSZ Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.