Tovább cenzúrázzák a Magyarok Világszövetségét


Sajtótörténeti kuriózum, avagy durva cenzúra a Magyar Nemzetben cím alatt már ízelítőt adtunk arról, hogy milyen kíméletlenül cenzúrázza a magyarországi sajtó a Magyarok Világszövetségét és annak elnökét, Patrubány Miklóst. Most egy egri esetet ismertetünk.

 

Október 18-án, Egerben ökumenikus istentisztelettel és koszorúzással emlékeztek meg a 14. Magyar Királyi Gyalogezred hőseiről. A Dobó téren megtartott koszorúzási ünnepség egyetlen szónoka, Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke volt, aki a az eseményen jelenlevő újságírók egybecsengő véleménye szerint korszakos beszédet mondott. Meg is jelent egy beszámoló a Heves Megyei Hírlapban. Ám arról, hogy a rendezvényen jelen volt a Magyarok Világszövetségének elnöke is, csak azon kevesek értesülhettek, akik fényképről felismerték. Mert nevét, miként a Magyarok Világszövetségéét sem, az újság le nem írta…

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8449/141113

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot."

(MVSZ Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.