November 17. hétfő: 17 óra -: Dr. Petz Ernő előadása - 19 óra - Borkultúra

Hétfőn, november 17-én, 17 órakor kezdődik az MVSZ - Magyarok Házában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) a Mit kell tudni az energetikáról? című sorozat keretében Dr. Petz Ernő előadása, majd 19 órakor a Szent László Magyarságtudományi Akadémián a 2014/15-ös tanévben indult tantárgyA borkultúra, mint az életünk alapkultúrája a történelmi Magyarország borvidékein – következő előadására kerül sor.

 

17 óra ― Bartók-terem ― Mit kell tudni az energetikáról? – Az energetika aktuális kérdései. V. rész. ―  A Herman Ottó Társaság közös előadása a Szt. László-MTA-val. Előadó: Dr. Petz Ernő prof., energetikus. Az előadás belépődíjas.

19 óra ― Bartók-terem ― A borkultúra, mint az életünk alapkultúrája a történelmi Magyarország borvidékein ―Tantárgyfelelős: a híres borász, Kaló Imre és Komsa József.  A meghívott borász vendég: Kecze Zoltán, aki az aszófői dombokon termeli a szőlőit. A helyszínen az előadást borkóstoló teszi igazán élővé.

Előzetes regisztrálás szükséges a Szent László-MTA adásainak megtekintéséhez

A Szent László-MTA előadásait a livestream.com  portálon közvetítik. A portál idén nyáron regisztráció-kötelessé tette a felhasználók belépését. Ha tehát követni kívánja a Szent László-MTA előadásait, akkor haladéktalanul regisztráljon, az alábbi útmutatás szerint eljárva.

1. A MVSZ-csatorna ezen a linken érhető el: https://new.livestream.com/lendoclub/events/3502052

2. Amint erre a linkre lép, e-mail regisztrációt kér a rendszer. (csak egyszer!)

3. Adja meg az e-mail címét és egy tetszőleges belépési jelszót. (pl: e-mail-cím: elnok@mvsz.hu / jelszó: 12345678)

4. Az Ön által megadott e-mail címre egy igazoló e-mailt küld a livestream.

5. Nyissa meg ezt a levelet a saját e-mail fiókjában, és igazolja vissza az e-mail címét egy kattintással!

Ezek után bármikor nézhető az adás, egyszerűen az e-mail cím megadásával

Aki már regisztrált, annak csak e-mail címet kell beadnia az adás megtekintéséhez.

 

MVSZ Sajtószolgálat

8451it/141117

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot."

(MVSZ Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.