Hadady László oboaművész oroszországi mesterkurzusa


Hadady László Párizsban élő világhírű oboaművész, a francia zeneakadémia tanára november 9-17. között oroszországi mesterkurzust tart Szentpéterváron, Moszkvában, Nizhnij Novgorodban és Yekaterinburgban. Meghívásáról örömmel adunk hírt, hiszen a jeles művészre minden magyar nemzeti ügyben lehet számítani. Akár a koncerttermekben, akár a közéleti küzdelmekben, mint például Versailles-ban, ahol évről-évre fellép a június 4-i, Trianon-ellenes megmozdulásokon, akár az MVSZ Küldöttgyűlésén. Hadady László mostani útja arra is bizonyíték, hogy a hidegháborús hangulat ellenére, Nyugat-Európa továbbra is ápolja kulturális kapcsolatait Oroszországgal.

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8446/141110

  

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot."

(MVSZ Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.