Fwd: Petőfiért! - Hódolat Petőfi Sándornak. Ma a 90 éves Mosonyi György szavalt a Hősök terén.

Ma a 90 éves Mosonyi György szavalt a Hősök terén, Petőfi Sándornak hódolva:

 

 

2014. november 6. – A 90 éves Mosonyi György Petőfi verseket szavalt

 

 

Minden nap őrállás van, és déli 12 órakor egy-egy művészi mozzanatra kerül sor a Petőfi Sándornak való hódolat jegyében. A háttérben a fehér lepelbe foglalt szimbolikus sírkereszt: Itt nyugodjék Petőfi Sándor (1823-1856), a nemzet hőse. Korábbi híradásaink itt olvashatók: Toborzó: Őrállás Petőfi Sándorért, a Hősök terén  és itt Petőfiért! - Fehér gyász a Hősök terén, az Aradi Vértanúk napján .

 

Az őrállók jelentkezését Orbán József (tel.: 06-20-617-4511), az előadókét Borsche Antónia (tel.: 06-30-594-5970) várja.

 

Fotó: Orbán József

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8440/141106

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot."

(MVSZ Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.