Digitális plakát a Szent Imrét ünneplők számára


Hét ismert magyar közéleti személyiség – Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke, Dr. Balogh Sándor amerikai politológus professzor, Dr. Prokopp Mária művészettörténész professzor, Dr. Drábik János jogász, újságíró, a Szent László Magyarságtudományi Akadémia elnöke, Borbély Imre erdélyi politológus, volt parlamenti képviselő, az Európai Tanács póttagja, Botos László, az amerikai Magyarságtudományi Intézet elnöke és Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke – felhívással fordult az amerikai magyar közösségekhez, arra bíztatva azokat, hogy november 5-én, illetve az azt követő vasárnapon ünnepeljenek, mert végérvényesen bebizonyosodott, hogy Amerika Amerigo Vespucci közvetítésével Árpád-házi Szent Imre hercegről, Szent István fiáról kapta nevét. Ezt a felismerést erősítette meg tegnap New York állam fővárosának a polgármestere is. Albany, NY polgármestere, Catherine M. Sheehan november 5-ét, Szent Imre napját Amerigo Vespucci-nappá nyilvánította, és kiáltványban hívta fel a főváros lakóit, hogy ismerjék el Szent Imre herceg érdemeit.

 

Azok számára, akik rendezvényt kívánnak szervezni, az MVSZ egy plakát-tervet is rendelkezésre bocsát, amelyen minden rendezvényszervező feltűntetheti rendezvényük helyszínét és időpontját.

 

A plakát-terv pdf-állományai a következő plakát-méretekre készültek: A5, A4, A3 és A2.

 

Az érdeklődők számára sajtószolgálatunk elektronikus úton eljuttatja az egybefonódó magyar-olasz-ír-lengyel zászlókkal szegélyezett plakát kért digitális állományát.

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8433/141104

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.