Toborzó: Őrállás Petőfi Sándorért, a Hősök terén

Harmadszor is ellopták a Hősök terén azt a szimbolikus sírkeresztet, amellyel a Magyarok Világszövetsége idén július 31-én, Petőfi Sándor eltűnésének 165. évfordulóján jelölte meg azt a helyet, amelyet alkalmasnak talál a nemzet legnagyobb költője hamvainak méltó eltemetésére.

 Az MVSZ Fővárosi Szervezete őrállás szervezésébe kezdett a jelzőkereszt megvédésére, amely őrállás 2014. október 6-án kezdődik Budapesten, a Hősök terén. Az MVSZ hívja tagjait, híveit, s mindazokat, akiknek fontos Petőfi Sándor, hogy jelentkezzenek őrállásra. A jelentkezők hívják Orbán József urat, az MVSZ Fővárosi Szervezetének alelnökét, a következő telefonszámon: 06-20-617-4511, vagy írjanak e-mail címére: orban1ono@yahoo.com.

 Az őrállás teljes címe: Őrállás a Hősök terén a nemzeti kegyelet megadásáért, Petőfi Sándor részére.

 Az őrállás keretében minden nap délben egy művészi mozzanatra kerül sor, a Petőfi Sándor iránti hódolat jegyében.

 

MVSZ Sajtószolgálat

8393/141002

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 „A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.