Szellemi fertő


Valóságos szellemi fertő uralkodott el a magyar közéletben. Az amerikai Pulitzer-díj kitüntetettje, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Kő András sportújságíró,  58 évvel a Kossuth téri vérengzés után tudálékos cikkben fejtheti ki, hogy a Véres csütörtökön, a Kossuth téren nem haltak meg többen, mint 61-en. Ezzel szemben, egyedül a tavaly elhunyt Körömi Teréz 234 Kossuth téri áldozatot azonosított, és tette közzé sokszorosan nevüket!

 

A Magyarok Világszövetségének gondozásában négy kiadást ért meg Kéri Edit könyve, amely nem csak több, mint ezerre teszi a Véres csütörtökön a Himnusz éneklése közben meggyilkolt magyarok számát, hanem közli 195, a tetőről tüzelő partizán nevét is.

 

A magyar közéletben eluralkodott valóságos szellemi fertőt jellemzi, hogy a fősodrású, nagy példányszámú lapok, és a naponta sztárolt közszereplők egyszerűen nem vesznek tudomást semmiről, ami nem valamely párt szája íze szerint való. Így történhetett meg, hogy Kéri Edit és Körömi Teréz közlései után az amerikai liberális Pulitzer-díjjal kitüntetett Kő Andrást, aki bármennyire furcsa is, a Magyar Nemzet főmunkatársa és főfoglalkozása szerint sportújságíró, semmi sem gátolta meg abban, hogy 58 évvel a Kossuth téri magyarellenes népirtás után egy ilyen gyalázatos irományt tegyen közzé.

 

Kő András részéről a magyarellenes népirtás ilyen módon történő letagadása nem meglepő, hiszen ő volt az, aki a Corvin-köz parancsnoka, Pongrátz Gergely temetésének reggelén, 2005. május 28-án a Magyar Nemzetben egy halottgyalázással felérő terjedelmes irományban olyan képet festett a még temetetlen '56-os hősről, amelynél a cikkben szereplő, volt kommunista ügynököt, Medgyessy Pétert is emberségesebbnek ábrázolta. (!?)

 

Ide vágó korábbi közleményeink:

 

Kik gyilkoltak meg ezer magyar embert a Kossuth téren?  

 

1956 "Véres csütörtök" - Aki a tűzparancsot adta  

 

Elhunyt Körömi Teréz

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8424/141027

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.