Sípos Lászlóék áldatlan szerepéről nyilatkozik egy rovásíró szaktekintély


Tisza András, az első magyarországi, teljesen rovásírással írt újság kiadó főszerkesztője nyílt levelet írt Gyetvay György Gergelynek (Mit keres a Jobbik-ban a rovásírás kazárosítója?). Levelét alább közzétesszük. Időközben kiderült, hogy a Jobbik nemcsak az EP-lista 5. helyén szerepeltette a székely-magyar rovásírást kazárosítani próbáló Sípos Lászlót, hanem az október 12-i önkormányzati választásokon is indítják Szolnok városában.

 

Nyílt levél Gyetvay György úrnak és a tisztelt Címzetteknek.

 

Kedves Gyetvay György Gergely!

 

Jómagam szintén kezdetektől részt vettem a székely-magyar rovásírás számítógépes szabványosítási folyamatában és csak megerősíteni tudom a nyílt leveledben leírtakat. Kiegészítésként csupán annyit tennék hozzá, hogy kezdetben még én is bíztam a három személy jó szándékú munkájában, de idővel rájöttem, hogy a tevékenységük nem szól másról, mint a folyamat megakasztásáról. Miután látták, hogy ez nem megy,  mindent elkövettek, hogy olyan elméleteket kreáljanak, ami elfogadhatatlan minden reálisan gondolkodó magyar ember számára.

 

A Jobbik által szervezett Atilla Király Népfőiskola  előadói sorába engem is meghívtak, de a negyedik előadás előtt egy nappal kaptam a Fejér megyei Jobbik szervezőjétől egy telefont, miszerint "érdeklődés hiányában" a foglalkozásokat megszüntették. Csak erről a résztvevőket elfelejtették értesíteni. Engem az előadás napján a hallgatóságból többen hívtak telefonon, hogy miért nem vagyok ott mert "tele van a terem és várnak". Ebből is látszik, hogy nem csak Szakács Gábort ebrudálták ki az oktatók közül, hanem következetesen mindazokat akik nem az ő idegen szívű agyalmányaikat tanították.

 

A Jobbik hozzáállását a nemzeti kérdésekhez jól bizonyítja a bodajki Jobbik alapszervezet által állított rovástábla avatásának esete. Azt tudni kell előzményként, hogy ekkor már több alkalommal meghívtak magukhoz rovást tanítani. Így meghívtak az avatásra is, hogy pár mondatot szóljak a témáról. A tábla az a bizonyos "szabvány" pléhtábla, ami tudvalevőleg a Sipos László, Rumi Tamás, Dr. Hosszú Gábor üzleti vállalkozása. Úgy voltam vele végül is ez is rovás, hát részt veszek az avatáson. Nálam a felháborodás érzése akkor keletkezett, amikor a Jobbik megyei képviselője hosszasan ecsetelte, hogy ez az általuk indított és szervezett rovástábla állítási mozgalom, milyen jó dolog is valójában. Az ünnepség utáni baráti pogácsa evés közben nem átalottam felhívni a Jobbikos képviselő úr figyelmét, hogy a rovástábla állítási mozgalmat nem ők, hanem a Magyarok Világszövetsége indítványozta és ehhez ők legfeljebb csatlakozhatnak, de nem ők kezdeményezték. Azóta ide se hívtak többet!

 

Abban reménykedem, hogy egyre több olyan nemzeti érzelmű igaz magyar ember lesz a jövőben, aki eddig a Jobbikban látta ugyan a vezető erejét, de kinyílik a szeme és megérti, hogy kik is ezek az urak tulajdonképpen.

 

Áldás

 

Tisza András

rovástanító

 

 

A Jobbik szolnoki jelöltjei, középen a kazárosító Sípos László, aki a Jobbikban Szegedi Csanád "örökségét ápolja"

 

MVSZ Sajtószolgálat

8400/141009

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.