Petőfiért! - Hódolat Petőfi Sándornak


A Magyarok Világszövetsége által szervezett mindennapos őrállás  keretében a Petőfi Sándornak való hódolat jegyében Budapesten, a Hősök terén, ma déli 12 órakor fellépnek: Rafain  Enikő, Dömök  Eliz, Balla  József és Varjas  János versmondók, gitáron játszik: Kocsis György. Korábbi híradásaink itt olvashatók: Toborzó: Őrállás Petőfi Sándorért, a Hősök terén , Petőfiért! - Fehér gyász a Hősök terén, az Aradi Vértanúk napján , továbbá itt: Petőfiért! - Minden nap a Hősök terén: Hódolat Petőfi Sándornak.

 

 

A kép illusztráció

 

Az őrállók jelentkezését Orbán József (tel.: 06-20-617-4511), az előadókét Borsche Antónia (tel.: 06-30-594-5970) várja.

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8417/141022

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot."

(MVSZ Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.