Drábik János előadásai Szovátán, Korondon és Marosvásárhelyen


Dr. Drábik János közíró, a Magyarok Világszövetsége Stratégiai Bizottságának elnöke a Székely Nemzeti Tanács Maros széki szervezetének és a Magyar Polgári Párt Maros megyei szervezetének meghívására három előadást tart  a Székelyföldön, előbb Szovátán, majd Korondon és végül Marosvásárhelyen, tájékoztatott meghívója Engi Albert, az SZNT Maros széki szervezetének vezetője.

 

Dr. Drábik János előadásainak időpontjai, helyszínei, témája:

 

·         október 1. szerda, 18.30 óra                        Szováta, Unitárius templom: A magyar jelen

·         október 2. csütörtök, 19.00 óra                   Korond, Kultúrotthon: A magyar jövő és a gazdasági válság

·         október 3. péntek, 19.00 óra                       Marosvásárhely, Református Diakónia Bocskai-terem: A magyar jelen

 

A Magyarok Világszövetsége arra bíztatja ott élő tisztségviselőit, tagjait és híveit, hogy vegyenek részt Dr. Drábik János erdélyi előadásain.

 

Dr. Drábik János volt 2012-ben a Magyarok VIII. Világkongresszusa keretében megtartott nemzetstratégiai konferencia szervezőbizottságának az elnöke. Ezt a konferencia dolgozta ki a magyar nemzet új meghatározását, amelyet a világkongresszus Záró-konferenciája fogadott el. Az előadó bizonyára kitér e fontos dokumentumra is.

 

MVSZ Sajtószolgálat

8390/140930

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.