A kertjében magyar zászlót égető magánszemély még lehet jó Jobbikos politikus?! - Friedrich Klára nyílt levele


Nyílt levél Gyetvay György úrnak

 

Kedves Gyetvay György! 

 

Először is gratulálok az írásom után olvasható leveledhez! Rendkívül okos, diplomatikus és igaz.  

Leveled Vona Gábor  megdöbbentően cinikus,  de hála Istennek szemfelnyitóan őszinte  válaszával együtt világosan megmutatja, hogy akik az igazi magyar őstörténetet hiszik, tudják, vallják, kutatják,  írják, terjesztik, azok számára egyetlen párt sincs.  Nincs párt, amelyik ezt felvállalná. Ezt megírtam 2008-ban, a 60. születésnapomra kiadott verseim előszavában.  Azóta sem történt változás, nem vállalja senki a szkíta-hun-avar-magyar őstörténetet, csak sasszéznak a politikai pártok a finnugorok, törökök, kazárok, mongolok, kazakok és még sok mindenki között, ide-oda vándoroltatják a magyarokat és elődeiket, de az igazságot messzire elkerülik.  A  Jobbik sem mer szembe szállni a kazár, türk, mongol, kazak  stb.  rokonságot alaptalanul erőltető és a magyarságot sértő elméletekkel. Szakács Gáborral hamar ki is kerültünk a  Jobbik  Atilla Népfőiskolájáról, amikor ott a  magyarság Kárpát-medencei ősiségét bizonyítottuk a rovásírással. De nem a sértődöttség íratja velem a levelet, hiszen bár a hallgatósággal kölcsönösen tiszteltük egymást, a vezetés őstörténeti felfogásával  semmiképpen nem érthettünk egyet, tehát néhány azóta történt közeledést elhárítottunk és el is  fogunk mindaddig, amíg a Jobbik rovásírás szakértői- tehát a Gyetvay György által említett  három személy, Hosszú, Rumi, Sípos  nyilvánosan vissza nem vonják a Rovás infón  terjesztett valótlanságaikat és bocsánatot nem kérnek, természetesen  nem csak tőlünk, hanem a  Magyarok Világszövetségétől és  a solti értekezlet résztvevőitől is.

 

Egyetlen egyszer sem állt ki Jobbik vezetősége, sem a Magyarok Világszövetsége mellett, sem a solti rovás értekezleten részt vevő rovásírók  mellett, sem mellettünk, amikor a Rovás infó nevű Jobbikos  vagy Jobbik közeli honlapon súlyos valótlanságok, félrevezető tartalmak  és sértések jelentek és jelennek meg  azok ellen, akik nem vállalták a kazáros  Unicode beadványt. Elég néhány kommentet elolvasni, hogy ezek a félrevezető tartalmak, valótlanságok  milyen  hatásosan és veszélyesen befolyásolják azokat, akik nem látnak a színfalak mögé.

 

Tehát  Vona elnök úr szerint, ha valaki-csak a példa kedvéért- magánszemélyként  anyagyilkos, vagy magyar zászlót éget a  kertjében, az még lehet jó Jobbikos politikus?  Tehát a jellem, az emberség nem számít  a Jobbiknál?  Pontosabban a vezetésnél, mert  sok Jobbikos barátunk van, akik máshogy gondolják ezt, bár csak „egyszerű" tagok. Akik szeretnék, ha  a politikus a magánéletében is úgy gondolkodna, cselekedne, ahogyan az Országházban vagy a politikai kampányában hirdeti.   

 

Köszönöm Gyetvay György nyílt levelét:

Friedrich Klára  

nyugdíjas tanár, rovásírás oktató, kutató

        

 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

8394/141003

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.