Október 1. - Tanévnyitó a Szent László Magyarságtudományi Akadémián és az MVSZ Petőfi Sándor Bizottságának nyilvános ülése

Október 1-én, szerdán 17 órakor lesz a Szent László Magyarságtudományi Akadémia tanévnyitója az MVSZ Magyarok Házában.

 A megnyitón részt vesznek az akadémia hallgatói, és előadói. Jelen lesznek és beszédet mondanak Patrubány Miklós, az intézményfenntartó Magyarok Világszövetségének elnöke, valamint Bottyán Zoltán a Szent László-MTA ügyvezető elnöke, Kocsis István és Dr. Boór Ferenc tantárgyfelelősök. Dr. Drábik János, a Szent László-MTA elnöke korábbi erdélyi meghívásnak tesz eleget, ezért a tanévnyitón nem lesz jelen, de egész éves tantárgy előadója és felelőse lesz.

 A tanévnyitó időtartama egy órás lesz. Ezt követően, 18 órától ugyanabban a teremben zajlik az MVSZ Petőfi Sándor Bizottságának nyilvános ülése, amelyre a tanévnyitó valamennyi részvevőjét is meghívják. Az ülést Fuksz Sándor, az MVSZ elnökhelyettese, az MVSZ Petőfi Sándor bizottságának koordinátora vezeti.

 Mindkét rendezvény nyilvános.

 A részvevők megtekinthetik Varga Ildikó festőművész adományát, a Képes Krónika Gyűjteményt.

 MVSZ Sajtószolgálat

8388/140928

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.