Meghívó kiállítás megnyitóra: Hódolat a Képes Krónikának - Varga Ildikó kiállításának újbóli megnyitója szeptember 18-án az MVSZ-Magyarok Házában


Ismételten megnyitja a Magyarok Világszövetsége Varga Ildikó festőművész Hódolat a Képes Krónikának című gyűjteményes kiállítását, hiszen időközben megkerült a sorozat legfőbb festménye, az elveszettnek hitt Ménfői csata című, monumentális kép. A művésznő, aki a két hónappal korábbi megnyitón hirtelen megbetegedése miatt nem lehetett jelen, és akit a holnapi megnyitón az MVSZ elnöke köszönt, augusztusban a Magyarok Világszövetségének adományozta a 30 festményből álló gyűjteményt. A megnyitó végén a házigazda finom egri borokkal köszönti az egybegyűlteket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              A ménfői csata

 

 

A gyűjteményes kiállítás

 

Hódolat a Képes Krónikának

 

cím alatt tekinthető meg az MVSZ – Magyarok Házában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.)

 

2014. szeptember 18. 18 óra

 

A festőművészt köszönti Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke.

 

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

 

Három kép a harmincból:

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8378/140917

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint. (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.