Kárpátaljáért! - Napi kétszáz aláírás az Astoriánál. Aláírásgyűjtés Debrecenben és Montrealban isKarsay Péter (a képen), a Kárpát-medencén Kívüli Térség európai alelnöke és Gyetvay György Gergely, az MVSZ Fővárosi Szervezetének elnöke is beszállt a kárpátaljai magyar fiatalok védelmében indított aláírásgyűjtésbe. Az Astoria aluljáróban két nap alatt négyszáz támogató aláírást gyűjtöttek.

 

Dr. Medgyessy István, az MVSZ Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének vezetője újabb levelet küldött, benne kilenc, teljesen kitöltött aláíró ív. Kísérőlevelében kifejti, hogy a Debrecenben megtartott XII. Sárközy Péter Tudományos Emlékülésen, amely a biokultúra és a bioéletmód terén kifejtett kimagasló teljesítményeket díjazta, minden résztvevő aláírta a felhívást. Az ugyancsak Debrecenben megtartott harmadik székely nap résztvevőinek

95%-a – közöttük Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács elnöke – csatlakozott aláírásával a felhíváshoz.

 

Montrealból a századik életéhez közeledő v. Detre Gyula László elküldte az általa gyűjtött második, teljesen kitöltött ívet.

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8376/140916

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.