Időpontváltozás: augusztus 15., 19 óra - Patrubány Miklós nemzetpolitikai előadásaMinden hónap 15. napján Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke nemzetpolitikai előadást tart az MVSZ budapesti székházában. Előadásai a világhálón élőben és utólag is megtekinthetők.

 

Augusztus 15-én, pénteken a korábban meghirdetett időpontnál egy órával később, 19 órakor kezdődik az MVSZ elnökének előadása a Bartók-teremben, melynek címe:

A Magyarok Világkongresszusának helye a magyar nemzet életében, különös tekintettel a külhoni magyarok magyar állampolgárságára.

 

 

 

Az előadás a világhálón itt tekinthető meg:

http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667

 

                                                                              

MVSZ Sajtószolgálat

8354/140811

 

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot."

(MVSZ Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.