Tisztelgés a NÁNDORFEHÉRVÁRI DIADAL napján


1456-ban, ezen a napon, július 22-én  arattak a Hunyadi János kormányzó által vezetett, és Kapisztrán Szent János által lelkesített seregek Nándorfehérvárnál világraszóló diadalt az Európát meghódítani induló oszmán had fölött. A déli harangszó erre a diadalra emlékezteti a keresztény világot. Az egyik legnagyobb magyar katonai diadal emléke előtt a Magyarok Világszövetsége Barcsik Géza grafikájával tiszteleg.

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8415/140722

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.