Petőfiért! – Kárpátaljáért is szól a harang! – Július 31., 20 óra, Hősök tere


Drámaira forduló sorsú kárpátaljai magyar testvéreinkért is szól a harang holnapután, csütörtökön este Budapesten, a Hősök terén. Petőfi a segesvári csatában NEM HALT MEG! hirdeti a Magyarok Világszövetségének figyelemfelkeltő, emlékező megmozdulása, amelyre minden felelősen gondolkodó magyart szeretettel hívunk és várunk!

 

  

 

 

                                A megmozdulás videó-klippje (kattintás a képre):

                                                                 (kattints a képre)

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8436/140729

 

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.