Kiszely István "életműve" - Ön rábízná Petőfi hamvait?


Kiszely Istvánt hozsannázza kórusban a Demokrata, a Barikád és a Hunhír oldalain Hankó Ildikó és Bunyevác Zsuzsa. Azt a Kiszely Istvánt, aki Feledi Zsolt fedőnév alatt a magyarországi pártállam egyik legocsmányabb besúgója volt, akiről a bencés rend főapátja, Dr. Várszegi Asztrik püspök így nyilatkozott: „A magam kutatásai tükrében azt írhatom, mérhetetlenül sokat ártott nekünk. Amikor először olvastam jelentéseit, valósággal belerendültem!". Kérdésünk a tisztelt olvasóhoz: Ön rábízná erre az ügynökre Petőfi Sándor szent hamvait? A válasz eldöntéséhez segítséget adunk, és részleteket közlünk Kiszely István titkos megbízott „életművéből", amely 5 kötetbe foglalt 481 besúgói jelentés formájában az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában található.

 

Dr. Ilkei Csaba tudományos kutató, a Nemzeti Hírhálón és a kuruc.info-n is közzétett elemzésében így ír Kiszely besúgói ténykedéséről:

 

A III-as állambiztonsági főcsoportfőnökség egyengette Kiszely életútját, szakmai karrierjét. Szabadon utazott Európában, megfordult Skandináviától Irakig számtalan országban, hol egyedül, hol feleségével Hankó Ildikóval. És itt álljunk meg egy szomorú pillanatra!

Ez a köztudatban keresztény-konzervatív közéleti személyiség, aki 1990 után a kommunizmus áldozataként tetszelgett - miközben 1990-től 1994-ig az MTV Külpolitikai Főszerkesztőségének főmunkatársa is volt -, visszatérően jelentett családi rokonságáról is! …

 

Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában fellelhető dokumentumok szerint Kiszely István jelentett felesége: Hankó Ildikó újságíró édesapjáról: Hankó Aladárról, felesége NSZK-ban élt bátyjáról: ifj. Hankó Aladárról, felesége unokatestvérének: Hankó Líviának a férjéről: Érdi Sándorról, a két ikertestvérről: Hankó Lászlóról és Hankó Sándorról. Feljelenti saját unokatestvérét: dr. Z. Balázsnét is valuta kiajánlásért. És nagyon rossz érzés kézbe venni azt az 1977. május 24-i jelentését Kiszely Istvánnak, amely úgy kezdődik: "Leányom Noémi már több mint két hónapja jár német órára K. Ilonához, aki "...révén újra el tudok jutni Lajoshoz.", t.i.: Bajcsy Lajos megfigyelthez. S jelent Kiszely György orvos professzorról - aki csak távoli rokon vagy még az sem, csak névrokon - és annak leányáról: Kiszely Saroltáról is.

Lássunk egy példát: Unokatestvérem valutakiajánlása - 1968. nov. 24., amelyet alább mi is bemutatunk.

 

Kérjük, olvassák el figyelmesen, és döntsenek: Önök rábíznák Hankó Ildikó és Bunyevác Zsuzsa pártfogoltjára, erre a besúgóra Petőfi Sándor szent hamvait?

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8417/140722

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.