Kárpátaljáért! - Aláírásgyűjtés Székesfehérváron, a Koronázó téren


Fotó: Magulya Zsuzsa

Székesfehérváron elkezdődött az utcai aláírásgyűjtés a kárpátaljai magyar fiatalok védelmében, minden munkanapon 9-18 óra között, a Koronázó téren.

 

A Magyarok Világszövetsége Fejér Megyei Szervezete a Fejér Szövetséggel karöltve megkezdte az egy hónapos  augusztus 7-ig tartó aláírásgyűjtést Székesfehérvár Koronázó terén, a Nemzeti Sírkert és Emlékhely (hajdani Romkert) mellett, az Árpád ház királynéit megörökítő tábla előtti területen, a "Lábas Ház" átjárójában. Minden nap 9 órától 18 óráig lehet a helyszínen aláírni az előre nyomtatott íveken és megismerkedni a Szövetség tagjaival, kiadványaival, rendezvényeivel.

 

 

Az első napon ezren írták alá a felhívást.

 


Az országos aláírásgyűjtést azért kezdeményezte a Magyarok Világszövetsége, hogy:

Ne vigyék a kárpátaljai magyar fiatalokat ágyútölteléknek az ukrajnai konfliktusokba!

 

Egyúttal folyik a világhálós (elektronikus) aláírásgyűjtés is: Írjon alá Ön is!


A Fejér Szövetség Sajtószolgálat nyomán.

 

MVSZ Sajtószolgálat

8402/140713

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.