Bunyevácz, Szombathely szégyenkezhet miatta – Gálfi Aba olvasói levele a Demokrata és Barikád MVSZ-ellenes támadásáról


Petőfiért! - Össztűz az MVSZ-re, jobboldalról című közleményünkre Gálfi Aba olvasói levélben reagált, amelyet alább közzéteszünk.

 

 

KOMMENTÁR

 

Olyan személytől, aki minden érintett felet és nyilatkozataikat már akár évtized óta is elég jól megismerte.

Olyan személytől, aki senkinek sem lekötelezettje. Véleményében FÜGGETLEN.

 

Az ügy szereplői:

 

Az MTA és a körülötte meghúzódó, magát tudományosnak nevező és haszonélvező sokadalom. Ők a 25 éve regnáló rezsimek bértudós kiszolgálói. Érdekük, hogy a GAZDA etesse őket mannával. A GAZDA minden eszközzel meghiúsítja Petőfi örökségének az ápolását, mert tilos a magyar kultúra gondozása. Ez a legfontosabb tényező, a szellemi-lelki elnyomás.

 

Az MTA uszályában szereplők: néhai Kiszely, aki akkor még amerikai laboratóriumról beszélt előttünk. Mára a neje, akinek a könyve a királyaink temetkezéseiről egy merő félrevezetés. Két profi tényezővel állunk szemben.

 

Kéri Edit becsületes, de outsider.

 

Morvai Ferenc felszívódott és egy "fekete ló".

 

A Demokrata lap az egy szélkakas.

 

A Barikád hetilap jó szándékú, de történeti ügyekben "harmat gyenge". Senki sem vonja kontroll alá a szerkesztőket, pedig a fiatal történészeik már képzettek és objektív beállítottságúak. De autoriter és ad hoc módon, koncepció nélkül folyik a múlt feltárása.

 

A főszerkesztő lelkes, de nincs elég rálátása ilyen témákra. Kritika nélkül átmennek a kezén a történeti cikkek. Példa rá, hogy a kéthetente megjelentetett őstörténeti mellékletben öt év óta a szerző O.B. a mi ÁZSIAI és főként MONGOL eredetünket sulykolja. Hiába kap számos jelzést róla, nem tágítanak ettől. Történelmünk torzítása folyik.

 

Bunyevácz: zavart és okoskodó, aki mára elvesztette a talajt a lába alól. Jobb időszakai is voltak. Fogalma sincs az MVSZ-ről.  Az, hogy ez a cikk tudatos-e vagyis megrendelt, esetleg csak kötekedő, az nem tudható. Becstelen volt az állampolgársági megjegyzése, hogy hiteltelenné tegyen igaz ügyet képviselőket. Szombathely szégyenkezhet miatta.

 

Fuksz és Patrubány személyi karakterét a tetteik minősítik. Az 56-os szabadságharcosok által választott vezetőkről  van szó. !!!  Ez az a szervezet, amelyet 15 év óta az egymást váltogató rezsimek a sárba akarnak rántani és elhallgattatni. Ők is jeles részesei a szellemi-lelki értékeink gondozásának. Lásd:  az utolsó pálos hagyatékát rájuk bízta. Ez perdöntő.

 

A burját kutató színrelépésével megrendültek a hatalom sáncai. Szellemi össztűz indítva emiatt. Éppen ez alapozza meg a sikert.

Gálfi Aba

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8413/140721

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.