Trianon-94. – Idén is lesz összmagyar megmozdulás Versailles-ban - A petícióA Magyarok Világszövetsége június 4-énVersailles-ban tiltakozó megmozdulást tart a trianoni békeparancs 94. évfordulóján.

 

Az MVSZ hívja nyugat-európai magyarokat, hogy csatlakozzanak a június 4-én, szerdán 14.30 órai gyülekezéssel a Szent Jeanne d'Arc templon elé meghirdetett megmozduláshoz. A templom előtt elhangzó megemlékezést követően tiltakozó vonulás lesz Versailles utcáin a Trianon palota irányába.

 

A Magyarországot sújtó békeparancsok felülvizsgálatát kérő petíció itt olvasható: Igazságot Európának!

 

A megmozdulás vezérszónoka Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke.

 

 

 

 

A helyszínek megközelítését lásd az alábbi ismertetőn:

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8355/140529

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.