Magyar áldozatok a donyecki ütközetekben?!


Sajtószolgálatunk egyelőre meg nem erősített forrásból arról értesült, hogy a donyecki harcokban eddig három kárpátaljai magyar fiatal vesztette életét: ketten Bátyuból és egy Mezőpapiból. A családokat állítólag felszólították , hogy a holttesteket saját költségükön hozassák haza!

 

A Magyarok Világszövetsége a leghatározottabban tiltakozik az ellen, hogy a kárpátaljai magyar fiatalokat az ukrajnai konfliktusokban ágyútölteléknek használják!

 

Amennyiben a hír igaz, akkor a magyar nemzet nem tétlenkedhet tovább!

 

Kérjük kárpátaljai tagjainkat és híveinket, hogy tudassák velünk a magyar fiataloknak az ukrajnai konfliktusokban való bevetésének eseteit.

 

Magyarok Világszövetsége

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8351/140526

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.