Egy éve hunyt el Rácz Sándor


Egy évvel ezelőtt, 2013. április 30-án hunyt el Rácz Sándor, az 1956-os Nagy-budapesti Központi  Munkástanács elnöke, a Magyarok Világszövetségének 2003-2013 közötti tiszteletbeli elnöke. A Magyarok Világszövetsége egy évig csendesen gyászolta, és a gyász jeleként halálának hírét, temetését mindvégig honlapjának nyitó oldalán tartotta. Rácz Sándort családja felkérésére Patrubány Miklós búcsúztatta a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben. Az MVSZ székházban Rácz Sándor emlékszoba nyílt, és minden héten egyszer levetítik A Vaddiófa árnyéka című kétrészes filmet Rácz Sándor életéről.

 

 

Patrubány Miklós búcsúbeszéde Rácz Sándor temetésén

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8316/1404330

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.