A Szt.László-MTA 22. heti programjaAz év 22. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. Dr. Drábik János: A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései című  tantárgya keretében Ukrajna helyzetjelentése címmel hangzik el előadás, majd szombaton Évértékelő kerekasztal beszélgetésre kerül sor  Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke, Dr. Drábik János, a Szent László-MTA elnöke, valamint Bottyán Zoltán, a Szent László-MTA ügyvezető elnöke részvételével.

Az előadások a világháló segítségével, a világ bármely pontján élőben követhetőek, ide kattintva:

http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667

 

27. kedd

18-20 óra ― Bartók-terem ― A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései ― A Szt. László-MTA előadása, Dr. Drábik János  tantárgya – Ukrajna helyzetjelentése    

31. szombat

15 óra ― Bartók-terem ― A magyar nemzet ― Évértékelő kerekasztal beszélgetés Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke, Dr. Drábik János, a Szent László-MTA elnöke, valamint Bottyán Zoltán, a Szent László-MTA ügyvezető elnöke részvételével.

 

MVSZ Sajtószolgálat

8350/140526

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.