A Szt.László-MTA 21. heti programja

Az év 21. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói, Dr. Drábik János: A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései tantárgya keretében Czum László: A váltó, mint pénzhelyettesítő eszköz, Siklósi András: Szellemi, lelki, erkölcsi, hitbeli adalékok a magyarság megmentéséhez címmel tartanak előadást. Az előadások a világháló segítségével, a világ bármely pontján élőben követhetőek, ide kattintva:

http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667

 

20. kedd

18-20 óra ― Bartók-terem ― A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései A váltó, mint pénzhelyettesítő eszköz ― A Szt. László-MTA előadása, Dr. Drábik János tantárgya. Előadó: Czum László 

24. szombat

17-19 óra ― Bartók-terem ― A magyar nemzet ― Szellemi, lelki, erkölcsi, hitbeli adalékok a magyarság megmentéséhez A Szt.László-MTA előadása. Előadó: Siklósi András

 

MVSZ Sajtószolgálat

8342/140519

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.