Tyivanyenko professzor előadás-sorozata Petőfi szibériai életszakaszáról

 

A Március 15-én, az MVSZ rendezvényén felszólaló A. V. Tyivanyenko, burjátországi egyetemi tanár, Petőfi-kutató kéthetes előadókörutat tart Magyarországon. Körútját Fuksz Sándor, az MVSZ elnökhelyettese szervezi. Múlt héten Egerben, Nyíregyházán, Nyíracsádon és Balatonfüreden tartott előadást. Ezen a héten hétfőn Miskolcon, a Földes Ferenc Gimnáziumban, kedden Egerben, a Dobó István Gimnáziumban, szerdán Szolnokon, a Városi Könyvtárban, szombaton pedig Sárospatakon, a Nagykönyvtárban lesz Tyivanyenko-előadás.

A professzor vasárnap, március 30-án Borsiban részt vesz a II. Rákóczi Ferenc vezérlő fejedelem születésnapja alkalmából rendezett évfordulós ünnepségen. Valamennyi helyszínre elkíséri őt Fuksz Sándor.

 

 

 

 

 

Tyivanyenko professzor előadása Nyíregyházán  Fotó: Pusztai Sándor, HAJDÚ ONLINE

 

 

 

Korábban írtuk:

Petőfiért! - Megvan Magyarka falu, a Bajkálon túl

Petőfiért! - Kerekasztal a nemzeti kegyeletadás kötelezettségéről

Petőfiért! - Tetemre hívás nemzeti ünnepen viharos, hideg szélben

Petőfiért! - Kidőlt MTA-pillér a Petőfi-kutatásban - A.V. Tyivanyenko előadása és az MTA

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8278/140325

 

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„Az MVSZ legfőbb célja a magyar nemzet világméretű egységének megjelenítése, ezen belül a magyar önazonosság megőrzése és a nemzet épülése. Ennek megvalósítása érdekében szervezi működését." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.