Trianon-94 - Idén is lesz összmagyar megmozdulás Versailles-ban június 4-én - Kárpátalja

A Magyarok Világszövetsége idén is megszervezi az összmagyar megmozdulást Trianon napján, június 4-én Versailles-ban. Az induló autóbusz/ok szervezőinek elérhetőségét később, a magyarországi választások lejárta után közöljük.

 

Alább ismételten közzétesszük azt a térképet, amelyet az MVSZ 2007-ben az akkor tervezett második,  magyar állampolgársági népszavazás felvezető kampányára készíttetett. A térképen jól látható hazánk egyes országrészeinek ide-oda szaggatása a XX. században. Különösen fájdalmas Kárpátalja sorsa: 1920-ban Csehszlovákia, 1939-ben Szlovákia, majd Magyarország, 1947-ben Szovjetunió, majd 1991-óta Ukrajna része…

 

 

 

 

Amit minden magyarnak, akinek fáj Trianon ismernie kell:

 

Igazságot Európának! Petíció trianoni (1920. június 4.) és párizsi (1947. február 10.) béke fölülvizsgálatáért

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8307140405

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége által a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadásáért, a magyar nemzet határmódosítások nélküli újraegyesítésért folytatott egy évtizedes, következetes és szakszerű harcának egy demokratikus jogállamban utolsó lehetséges lépése – annak betetőzése – volt, a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.