Prof. Dr. Váralljai Csocsány Jenő: A népszaporulat a nemzeti lét elsődleges feltétele - 2014. március 29.

A Szent László Magyarságtudományi Akadémia (Szent László-MTA) Magyar nemzet c. tantárgya keretében szombaton, március 29-én 17 órakor

Prof. Dr. Váralljai Csocsány Jenő tart előadást, amelynek gerincét a Magyarok VIII. Világkongresszusán tartott előadása képezi.

 

A Szent László-MTA hallgatói számára itt közzétesszük Prof. Dr. Váralljai Csocsány Jenő világkongresszusi előadásának teljes szövegét, azért, hogy szombatig felkészülhessenek, megfogalmazhassák kérdéseiket. 

 

 

Dr. Drábik János,

a Szent László-MTA elnöke

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8280/140326

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

 

„Az MVSZ legfőbb célja a magyar nemzet világméretű egységének megjelenítése, ezen belül a magyar önazonosság megőrzése és a nemzet épülése. Ennek megvalósítása érdekében szervezi működését." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.