MTF-22: Háromezer magyar tőszó egyezése az ógöröggel

Az MVSZ székházában és az újságárusoknál is kapható a 22. magyarságtudományi füzet. Dr. Aczél József 1926-ban kiadott, és azóta teljességgel elhallgatott, magas tudományos szintű történelmi és nyelvészeti tanulmánya a magyar és az ógörög nyelv nagyfokú rokonságát bizonyítja. A magyar nyelv grammatikája és háromezer tőszava megegyezik az ógöröggel, a székely-magyar rovásírás az ógörög írással. Alább, az MTF-22 hátlapja látható Pápai Szabó György szerkesztő ajánlásával. Belföldi és külföldi megrendelők ide kattintva tájékozódhatnak.

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8317/140410

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.