Mások vetésének kitárcsáztatásával kezdődő "földművelés" - A Gazdatanácsok Szövetsége a kishantosi NFA akcióról

A Gazdatanácsok Szövetsége (GSZ) titkársága (Dr. Boór Ferenc) április 12-én nyilatkozatot tett közzé a Kishantoson történt erőszakos birtokfoglalás ügyében, amelynek során állami földeket bérlők egy csoportja azzal kezdte frissen elnyert pályázata nyomán a földművelést, hogy kitárcsáztatta a korábbi bérlők által vetett, éppen szárba szökkenő búzát.

 

A GSZ egyértelműen politikai indíttatásúnak és erőfitogtatónak tartja a vetés kishantosi „legyilkolását", az egész eljárást és annak időzítését, és a történtekért a Nemzeti Földalapkezelőt (NFA) teszi felelőssé.

 

A közlemény figyelmeztetéssel zárul, mely szerint az NFA május 23-án Budapesten, majd június 3-án Székesfehérvárott bíróságon kell tetteiért számot adjon. A teljes közlemény itt olvasható.

 

A kishantosi erőszakos cselekményről több hírportál is beszámolt. Az Alfahír közlése itt olvasható

 

„Ez itt a vége a közjót és az azt szolgáló intézményeket védő állam mítoszának!"nyilatkozta az esetről Ángyán József (greenfo.hu)

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8325/140416

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét! 

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot."

(MVSZ Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát. 

 

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.