Immár harmadmagával... - a rendőrség nyomoz

Csütörtökön reggel a tervek szerint 8 órakor kellett volna a Magyarok Világszövetségének székházából távoznia Patrubány Miklósnak. Ám az MVSZ elnöke negyed órával korábban elhagyta az épületet. Pár perccel nyolc óra előtt az MVSZ székháza előtt megjelent három férfi, akik közel fél órán át éberen figyelték a székház bejáratát. A ház egyik dolgozójától megkérdezték, hogy bent van-e  az elnök? Amikor megtudták, hogy már elment, bosszúsan legyintettek, majd egyikük megkérdezte: Hogy van az egészsége az elnöknek, így 80 évesen? A dolgozó meglepetten szólt vissza: 80 éves? Nincs az több 55 évesnél! A jelenetnek szemtanúja volt K.E. festőművész, aki később megrajzolta két „vendég" portréját. A harmadikat nem kellett, mert abban felismerte a Magyarok Világszövetsége elnökét meggyilkolással fenyegető, magát Kovács István névre kiállított magyar személyi igazolvánnyal igazoló személyt. A rendőrség továbbra is nyomoz…

 

 

 

 

 

                                              Az egyik „vendég"

 

   

                                                       A másik „vendég"

 

                                  A harmadik „vendég" – Kovács István (?)

 

 

Előzmények:

 

Halálos fenyegetés Patrubány Miklósnak

 

A halállal fenyegető fényképe

 

Ismét megjelent a fenyegető... a rendőrség továbbra sem találja

 

Aggódó levél Patrubány Miklósért

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8286/140328

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

 „Az MVSZ legfőbb célja a magyar nemzet világméretű egységének megjelenítése, ezen belül a magyar önazonosság megőrzése és a nemzet épülése. Ennek megvalósítása érdekében szervezi működését." (Alapszabály)

 

 A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.