Az MVSZ USA Országos Tanácsának nyílt levele Patrubány Miklós védelmében Magyarország legfőbb közjogi méltóságainak

MAGYARORSZÁG LEGFŐBB KÖZJOGI MÉLTÓSÁGAI

TISZTELT DR. ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÚR!

TISZTELT DR. ORBÁN VIKTOR MIMISZTERELNÖK ÚR!

TISZTELT PINTÉR SÁNDOR BELÜGYMINISZTER ÚR!

TISZTELT PAPP KÁROLY ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNY ÚR!

TISZTELT DR. POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZ ÚR!

 

A magyar állam kormánya kinyilvánította és külkapcsolataival közölte, hogy Magyarország népe jogállamban él, és ez a jogállamiság minden egyes állampolgárára egyforma kötelességet, jogot, képesség szerinti, megkülönböztetés nélküli életegyenlőséget, előmenetelt, és ami talán a legfontosabb, életbiztonságot, félelem nélküli életet biztosít.

Már hónapok múltak el anélkül, hogy fényes nappal, többször is egy azóta már kitudódott személy, a Magyarok Világszövetségének elnökét, Patrubány Miklós urat, életének megszakításával, azaz meggyilkolásával fenyegeti, ha nem mond le az MVSZ elnökségéről. A rendőrség, amely értesítve lett a történtekről, mindeddig nem tett semmit, hogy az MVSZ nemzetéért már 14 éven át díjmentesen dolgozó elnökének életét mentesítse az előállt veszély kiiktatásával.

A magyar választópolgár elvárja, hogy az „ÖSSZETARTOZÁS NAPJA" egyik sarkalatos velejárója legyen minden állampolgárának életbiztonsága, még akkor is, ha egyesek jelzőkkel ruházzák fel a világmagyarság érdekeiért kiálló Magyarok Világszövetségét.

Tisztelettel kérjük és elvárjuk a kormány vallási, faji, pozícióbeli megkülönböztetés  nélküli viszonyulását és védelmét. Ennek hiánya elszabadíthat valamit az országban, amit azt hiszem, senki sem szeretne.

Tisztelettel:

Az MVSZ Kárpát-medencén Kívüli Térség alelnöke

Az MVSZ USA OT elnöke

A Magyarságtudományi Intézet vezetője

Botos László

Groton NY.  2014. március 31.

 

MVSZ Sajtószolgálat

8299/140401

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.