Aggódó levél Patrubány Miklósért

Alábbi levelet feladója Patrubány Miklósnak, a Magyarok Világszövetsége elnökének címezve juttatta el sajtószolgálatunkhoz. A levél küldőjének hozzájárulásával közzétesszük.

 Tisztelt Tanár Úr!

 Megdöbbenéssel olvastuk a történteket. Amikor a Kolozsvári Műszaki Egyetemen dolgozott, még a román kollégái is becsülték egyenes tartása és tudása miatt. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy a rendőrség ilyen tehetetlenül áll a probléma előtt. Még a fotó is adott ... Ha egy őrültről van szó, azt jó volna minél hamarabb beazonosítani, mert valószínüleg nem csupán Önt fenyegeti. Ez már nagyon komoly kezd lenni.

 Nagyon remélem, hogy e rendőrségnek sikerül minél hamarabb megoldani az ügyet, mert már külföldről is azt kérdezik, hogy mit csinál nálatok a rendőeség, ha egy fotó alapján sem tud valakit megtalálni? Hát ez elég blamás, mert egy EU-s speciális rendőrakadémiát szeretnének Budapesten indítani.

 Vigyázzon magára. Isten Önnel van.

 Üdvözlettel: Farkas Gyöngyi

 

2014. március 27. 18:24 MVSZ Sajtószolgálat írta, <sajtoszolgalat@mvsz.hu>:

2014. március 27-én a Magyarok Világszövetsége székházában működő népművészeti boltban ismételten megjelent a magát Kovács István névre kiállított magyar személyi igazolvánnyal igazoló személy, aki hangosan kiabálva kilátásba helyezte, hogy megöli a Magyarok Világszövetsége elnökét. A rendőrség pedig továbbra is nyomoz…

 Előzmények:

Halálos fenyegetés Patrubány Miklósnak

A halállal fenyegető fényképe

  

MVSZ Sajtószolgálat

8282/140327

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

 „Az MVSZ legfőbb célja a magyar nemzet világméretű egységének megjelenítése, ezen belül a magyar önazonosság megőrzése és a nemzet épülése. Ennek megvalósítása érdekében szervezi működését." (Alapszabály)

 

 A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.