Áder János azonnali intézkedését kérik az MVSZ vezetői Patrubány Miklós védelmében

A Magyarok Világszövetsége vezetői Áder János köztársasági elnök azonnali intézkedésétől várják, hogy a rendőrség teljesítse törvényi kötelességét: „szolgálja és védje" az MVSZ nemzetszolgálatát és elnökének létbiztonságát is – üzenték mai sajtótájékoztatójukon az MVSZ vezetői: Fuksz Sándor elnökhelyettes, Oláh István térségi elnök, Bottyán Zoltán térségi alelnök, Hompoth Zoltán elnökségi tag és Gonda László stratégiai bizottsági tag.

 

Az MVSZ vezetői Áder János köztársasági elnökhöz fordulnak, és határozott közbenjárását kérik. Az MVSZ elnökét, Patrubány Miklóst hónapok óta, ismételten halálos fenyegetés éri. Az MVSZ-vezetők emlékeztettek arra, hogy a köztársasági elnök, a budapesti főrabbit ért szóbeli inzultus nyomán sietve szolidarizált vele, és biztosította a magyar állam védelméről.

 

Amint a mai sajtótájékoztatón kiderült, a rendőrség 5 hónapja keresi és nem találja azt a személyt, akinek Kovács István névre kiállított  magyar személyi igazolványa van, meg van a fényképe és személyi leírása. (!?)

 

Amikor a minap kiderült, hogy Kovács István a rabbitestület@mazsihisz.hu-ra is küldött levelet (amely nem volt fenyegető), akkor a rendőrség 16 óra leforgása alatt azonosította őt. Eközben – még aznap –, Kovács István (a fenyegető) 2014. 03.27-én ismét megjelent az MVSZ házatáján, bement a népművészeti boltba, és hangosan kiabálva kijelentette: Igen, én fenyegettem meg az elnököt, és meg is fogom ölni!

Mire a riasztott rendőrség kiszállt, a fenyegető eltávozott.

 

A sajtótájékoztató teljes anyaga megtalálható a világhálón, ide kattintva:

 

http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667

 

MVSZ Sajtószolgálat

8296/140331

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

  

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.