A halállal fenyegető fényképe

Sajtószolgálatunk korábban közleményt adott ki Halálos fenyegetés Patrubány Miklósnak címmel. Ezt követően, öt perc leforgása alatt ketten is jelentkeztek, akik a világhálón a közleményünkben megadott youtube-cím és e-mail cím alapján megtalálták az MVSZ elnökét halálosan fenyegető Kovács István fényképeit.

 

Alább közzétesszük a Magyarok Világszövetsége elnökét ismételten halálosan fenyegető személy fényképét, azzal a magjegyzéssel, hogy Kovács István névre kiállított magyar személyi igazolvánnyal (is) rendelkezik. Testmagassága 180-185 cm.

 

Ha valaki ismeri, vagy tudja hollétét, kérjük jelentse a Magyarok Világszövetségénél.

 

e-mail: mvsz@mvsz.hu, vagy elnok@mvsz.hu, vagy sajtoszolgalat@mvsz.hu

tel/fax: +36-1-485-4060

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8276/140324

 

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„Az MVSZ legfőbb célja a magyar nemzet világméretű egységének megjelenítése, ezen belül a magyar önazonosság megőrzése és a nemzet épülése. Ennek megvalósítása érdekében szervezi működését." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.