Dr. Boór Ferenc az MVSZ Fejér Megyei Szervezetének új elnöke

 

A Magyarok Világszövetsége Fejér Megyei Szervezete tisztújító közgyűlést tartott 2014. március 5-én, Oláh István térségi elnök és Bottyán Zoltán térségi alelnök részvételével. A szervezet új elnökséget  választott, elnök: Dr. Boór Ferenc, alelnök: Horváth Vilmos, titkár: Fórizsné Tóth Ágnes, a megyei elnökség további tagjai  Kanizsay Zsolt és ifj. Gottlóz Tibor.

 

Dr. Boór Ferenc, az új megyei elnök a budapesti Műegyetem kutató oktatója, a Fejér Szövetség szóvivője, a Gazdatanácsok Szövetségének titkára. Itt látható fényképe a magyar nemzet új meghatározását kidolgozó Magyarok VIII. Világkongresszusának Nemzetstratégiai Konferenciáján készült, amelynek előadója volt.

 

Az újonnan megválasztott megyei elnökség szolidaritási megmozdulást hirdetett március 10-én a Székely Vértanúk napján Marosvásárhelyen szervezett tüntetéssel, amelyet a Székesfehérváron egy évvel ezelőtt felállított székely kapunál tartottak meg, és amelyről a megyei napilap címoldalon tudósított.

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8272/140321

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

 

„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.