A Szt.László-MTA 12. heti programja

Az év 12. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói:, Dr. Drábik János: A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései tantárgya keretében Dr. Kiss Károly: Kötöttségek és lehetőségeink az EU-n belül, Dr. Diószegi György Antal: A magyar zászlótartó vitézségi hagyománya – különös tekintettel 1848/49-re, Pápai Szabó György:  Magyar erkölcs, magyar jellem, magyar   küldetés… címmel tartanak előadást. Az előadások a világháló segítségével, a világ bármely pontján élőben követhetőek.

18. kedd

18-20 óra ― Bartók-terem ― A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései ― A Szt. László-MTA előadása, Dr. Drábik János tantárgya Kötöttségek és lehetőségeink az EU-n belül Előadó: Dr. Kiss Károly

22. szombat

15 óra ― Bartók-terem ― A magyar zászlótartó vitézségi hagyománya – különös tekintettel 1848/49-reA Szt.László-MTA előadása.  Előadó: Dr. Diószegi György Antal művelődéskutató.

17 óra ― Bartók-terem ―― A magyar nemzet ― Magyar erkölcs, magyar jellem, magyar küldetés…― A Szt.László-MTA előadása. Előadó: Pápai Szabó György  

 

MVSZ Sajtószolgálat

8263/140318

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

„Az MVSZ legfőbb célja a magyar nemzet világméretű egységének megjelenítése, ezen belül a magyar önazonosság megőrzése és a nemzet épülése. Ennek megvalósítása érdekében szervezi működését." (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.