A Szent László-MTA e heti előadásai

Az év 46. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi

Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói:  Dr. Drábik János A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései ―Hogyan védekezhetünk a kamatpusztítás ellen?, Vég Csaba Palóc regevilág – 100 éve született Paál Zoltán – A beavatottság kérdése Paál Zoltán saját (348.) Arvisurájában, a Vérrel pecsételve rovásban és az Arvisura I-II. kötetben, Dr. Bakos Batu A magyar nemzet –  A Szent Korona misztériuma címmel tart előadást. Az előadások a világháló segítségével, a világ bármely pontján élőben követhetőek.

 

12. kedd

18-20 óra ― Széchenyi-terem ― A szervezett magánhatalom és a magyar nemzet sorskérdései ―Hogyan védekezhetünk a kamatpusztítás ellen? Előadó: Dr. Drábik János, a Szt. László-MTA elnöke.

 

13. szerda

17-19 óra ― Bartók-terem ― Palóc regevilág – 100 éve született Paál Zoltán  A beavatottság kérdése Paál Zoltán saját (348.) Arvisurájában, a Vérrel pecsételve rovásban és az Arvisura I-II. kötetben ― Előadó: Vég Csaba. Belépődíjas.

 

16. szombat

17-19 óra ― Bartók-terem ― A magyar nemzet –  A Szent Korona misztériuma ― A Szt.László-MTA előadása. Előadó: Dr. Bakos Batu

 

MVSZ Sajtószolgálat

8099/131111

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.