MVSZ: október 6-i megemlékezés Aradon, Budapesten, Széphalmon

Az Aradi Vértanúk napján a Magyarok Világszövetsége székházában is lesz megemlékezés. Az MVSZ Tarna menti Szervezete Aradra szervez autóbuszt. Patrubány Miklós Széphalmon mond emlékbeszédet.

 

A Magyarok Házában vasárnap délután 5 órakor Magyarország, ne feledd vértanúidat! címmel lesz Requiem az Aradi Vértanúkért és minden magyar hősért, vértanúért. Fellép Turáni Csongor hegedűművész. A rendezvényen elhangzik A magyar szabadság szentjei – Az aradi tizenhármak című összeállítás. Házigazda Orbán József, az MVSZ székházának igazgatója.

 

Hevesről vasárnap reggel 6 órakor Szolnok és Békéscsaba érintésével Aradra tartó autóbuszt szervez az MVSZ Tarna menti Szervezete (Heves megye). A küldöttség vezetője v. Oláh István, az MVSZ Kárpát-medencei Térségének elnöke. Az autóbusz szervezője Ferencz János, elérhetősége: 06-30-304-2084. Az autóbuszra még lehet jelentkezni.

 

Széphalmon (Sátoraljaújhely), a Kazinczy Emlékcsarnokban vasárnap, 16.30 órakor Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke mond emlékbeszédet, Vértanúk és élő holtak címmel.

 

MVSZ Sajtószolgálat

8045/131004

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.