"Férfiként, magyar tájon" - Balla József felolvasóestje ma, október 17-én, 18 órakor az MVSZ Magyarok Házában

Balla József, költő, újból a Magyarok Világszövetsége vendége három évvel ezelőtti, Van-e még kasza: egyenes?! címmel rendezett bemutatkozása után. 2013. október 17-én, csütörtök este, 18 és 20 óra között felolvasóestet tart Sinkovits-Vitay András közreműködésével az MVSZ  Magyarok Háza (Semmelweis u. 1-3) Csontváry termében.  Az est moderátora Pápai Szabó György református lelkipásztor, a Honlevél szerkesztője.


"2010 szeptemberében, amikor Dörner György megtisztelő közreműködésével szólaltattam meg több évtizedes ausztráliai emigráció, a messzeségbe szakadás élményeit, a honvesztés, honkeresés vívódásait, majd a 2006 októbere reményei szülte verseket, a kudarcra adott dacos választ, nem forrt úgy torkomra a szó, mint a "kétharmados fülkeforradalommal" alakult "nemzeti" kormány regnálása óta.

Mégis, nem kis mértékben Sinkovits-Vitay András mellettem való bátorító kiállásával, közreműködésével vállalom a szót, jöjjön az mégoly ritkán ebben a sokadik, egyre kisszerűbb "kiegyezésben"!  A Férfiként, magyar tájon címmel rendezett felolvasóestet követően további nemzeti lélekerősítés  a helyszínen a szekszárdi hegy levével, annak is javával, a Bóvári pincéből."

 

Balla József


Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

8066/131017

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.